Jeg syns den nye smaken på Kefir er helt topp. Men melken er søt, veldig søt. Så søt at diabetikere må velge den bort. Og den kjennes tydelig søt når man inntar den. Det er dobbelt så mye sykker som i vanlig melk. Hvorfor ikke lage samme type melk med mindre sukker? Selv naturellyoghurt er søt. Ok egentlig. Og det er fare for at den gode kefirsmaken med sin friske syre, forsvinner bak sukkeret. Det er ikke et forslag om å bytte ut sukkeret med kunstig søtning men rett og slett redusere sukkeret.

Mvh Hildur Borge

Kommentarer til idéen

Hei Hildur. Takk for at du deler ideen din med oss. Vi har alltid et mål om å redusere sukker i produktene våre og jobber kontinuerlig for dette, men det er viktig at smaken fortsatt er god :-) Hilsen Tina
- Tina, Q-Meieriene, 14. des. 2022
Comment icon 1
HB
FruBorge