I dag er det veldig mange som ønsker å gi barna sine økologisk mat. Spesielt små barn. De fleste butikker selger grøt, smoothier og grønnsaker, men økologiske meieriprodukter rettet mot barn finnes ikke.

Hva med en egen linje ned øko produkter for barn ca. 1-7 år. Uten kunstig søtning og annen svada. Produkter som er enkle å ta med i matpakken, på tur, eller som en snack. Og enkelt pålegg alle liker.

Pålegg: prim og smøreost, hvitost og brunost, sjokoladepålegg.

Mellommåltid: melk med smak ( banan, sjokolade, jordbær) yoghurt med musli, smoothies.

Et økologisk alternativ, uten konserveringsmidler og kunstig søtning.

Kommentarer til idéen

Hei. Dette ønsker vi også. Men et så lite meieri som oss har et stort problem på dette området. De økologiske bøndene er svært spredt geografisk, og derfor er det svært kostbart å transportere f.eks melken inn til oss for så å transportere den ut igjen til butikk. Vi oppdaterer oss hele tiden på hvordan det ligger an med økologisk landbruk. Vi kunne sikkert blitt flinkere til å oppfordre til det også. Men som skrevet så er det pr. dags dato veldig vanskelig for oss å produsere noe fra økologiske bønder dessverre. Stempler idéen din med vurderes siden vi hele tiden vurderer det og håper at vi skal få det til i fremtiden.

- Mads Liabø, 8. okt. 2015
Rapporter innlegg
Comment icon 1
LW
Linn Winther