surmelk, særlig kefir er blant de mest probiotiske matsorter som finnes. det er rett og slett supermat

og hva ville være mer naturlig enn om det lages av uhomogenisert, økologisk melk. det hadde vært noe det

Kommentarer til idéen

Hei. Dette ønsker vi også. Men et så lite meieri som oss har et stort problem på dette området. De økologiske bøndene er svært spredt geografisk, og derfor er det svært kostbart å transportere f.eks melken inn til oss for så å transportere den ut igjen til butikk. Vi oppdaterer oss hele tiden på hvordan det ligger an med økologisk landbruk. Vi kunne sikkert blitt flinkere til å oppfordre til det også. Men som skrevet så er det pr. dags dato veldig vanskelig for oss å produsere noe fra økologiske bønder dessverre. Stempler idéen din med vurderes siden vi hele tiden vurderer det og håper at vi skal få det til i fremtiden.

- Mads Liabø, 8. okt. 2015
Rapporter innlegg
Comment icon 1
pe
paul everett