60D360E7-ED0E-437E-AF6C-388064A57269.jpeg

Hei! Jeg synes at det ville vært veldig praktisk å få kjøpt små melkekartonger på 1/4L (0,25L), slik som deles ut på barneskolen. Tror jeg har sett bilder av at dette finnes ifra Q-meieriene, men har aldri sett det i noen butikker, eller noe annet sted, for så vidt. Ville ihvertfall vært fint å ha i dagligvarebutikkene!

Det er nemlig bare mye mer praktisk å ha med seg, da synes det er synd at det minste som finnes er 0,5L, det er fortsatt litt mye for den minste kartongen i sortimentet.

… Så kunne man jo få kjøpt både naturlig skummet/ekstra lett, lett og helmelk (eller bare lett, eller bare lett og hel foreløpig, om det blir for mye), og sjokomelk (den digge Q-sjokomelka deres), og kanskje også noen nye smaker? Banan? Jordbær? Cookie dough? (Og sukkerfrie varianter, da! Som med Q-sjokomelka) Ville vært spennende og praktisk samtidig, og ikke minst, digg! Håper dette kan bli noe i dagligvarebutikkhyllene i nær fremtid!

Kommentarer til idéen

Hei Levi. Vi har bare denne størrelsen i enkelte kafeer og kantiner, men kanskje den kan bli aktuell for dagligvarebutikker i fremtiden. Vi noterer oss ønsket ditt. Tusen takk for at du deler. Hilsen Tina
- Tina, Q-Meieriene, 18. nov. 2022
Comment icon 1
LA
Levi