En probiotisk melktype som er laget ved bruk av fermentering av en bakterie kalt Lactobacillus paracasei Shirota. Inspirert av en drikk fra Japan kalt “yakult”. Kanskje en norsk variant av dette kunne solgt bra? Kanskje for folk som liker dette og norske som har lyst å prøve noe nytt?

Kommentarer til idéen

Hei Victor og takk for at du deler ideen din med oss :) Selv om produktet ditt virker bra er ikke dette noe som er aktuelt for oss på tidspunktet. Vi er fortsatt et lite meieri, og å produsere dette vil være både dyrt og tidkrevende for oss. Vi ber deg gjerne sjekke ut Bio Q, som er å få kjøpt hos Coop Butikkene. Om de ikke har dette i sitt sortiment, så anbefaler vi å spørre butikken om å ta dette inn.

Her kan du lese om produktet; https://www.q-meieriene.no/Produktkategorier/Q-BioQ-Syrnet-melk

- marte.folkedal.lie@kavli.no, 30. des. 2019
Comment icon 1
VH
Victor Hagen