proteinredusert.jpg

Det finnes de med melke intoleranse og de med melkeallergi - ikke alle tåler melkeprotein. Dersom man ikke er vant til soyamelk fra man er liten, klarer man ikke helt å nyte et glass med kald soyamelk. Man kan heller ikke benytte seg av laktoseredusert melk om man har melkeallergi.

Det hadde vært utrolig godt å kunne ta seg et glass med melk til sjokoladen uten å bekymre seg over magesmerter etterpå. Kanskje det går an å denaturere proteinene og i melken for så å fjerne de?

Jeg gleder meg til den dagen proteinfri eller proteinredusert melk står i hyllene.

Kommentarer til idéen

Hei. Full forståelse for dette og ekstra qult at dere ønsker å utfordre oss. Men vi må være 100% ærlig. Et lite meieri som oss sliter med å få på plass nytt utstyr for denne type produksjoner. Så i denne omgang må vi dessverre avslå. Sorry!

- Mads Liabø, 15. jan. 2016
Rapporter innlegg

Ja takk! Dette vil vi og mange andre med melkeallergi ha! Gjerne flere melkefrie produkter som erstatter; youhurt, fløte, melk, rømme og ost! Vi er lei av å bare kunne kjøpe Alpro! Ingen andre produserer så mye som de gjør! (Smaker ikke særlig godt heller) Lag gjerne alternativer som er hjerte og kar vennlige. :)

- Annette Skeie, 13. jan. 2016
Rapporter innlegg
Comment icon 4
User avatar
Anja B.