Hei,

Jeg er veldig glad i deres sjokolademelk. Det er ingenting som er bedre enn et glass med deres sjokolade melk etter en treningsøkt. Jeg er også veldig glad i deres frokost yoghurt (800 ml). Jeg jobber på et sykehus og står opp 05:45 for å gjøre meg klar for å dra på jobb, da er jeg ikke helt i form til å begynne med kokkelering for lage frokost. Det jeg gjør da er at jeg blander litt an deres frokost yoghurt med granola, noe som resulterer i en med god frokost.

MEN.... så var det dette med planlegging og hyppige butikk besøk under denne pandemien. Jeg bruker omtrent 5 dager på å drikke og spise opp produktene som er nevnt tidligere, men husker sjeldent på at det er tomt. Jeg blir alltid like skuffet og lei meg når jeg åpner opp kjøleskapet å ikke finner verken frokost yoghurt eller sjokolademelk, men derimot finner dem i søpla og sammen med andre papp avfall. Har flere ganger tenkt på hvor herlig det hadde vært hvis jeg alltid hadde yoghurt og sjokolademelk i kjøleskapet.

Det var da jeg kom på iden om Q-Abonnement. Det går ut på at man får ett vist antall Q produkter, levert hjem 1-2 ganger i måneden. Prisen varierer ut ifra hvilken produkter man vil ha og hvor mange. Dette vil føre til at det blir mindre folk i butikken, folk bruker mindre tid i butikkene og folk vil ikke bli fristet til å velge andre merker enn Q, sine de allerede har ett abonnement hos Q. Det blir i tillegg lettere for dere å forsikre dere om at kundene deres forsetter å handle hos dere. Sannsynligheten for at kundene deres utforsker flere av deres produkter er også større hvis de allerede har et abonnement hos dere enn hvis de skulle dra i butikken selv.

Kommentarer til idéen

Hei Jo Martin, Mange takk for en meget god ide! Dessverre har vi ikke logistikk tilrettelagt for å kunne levere varer direkte men vi jobber tett med butikker og håper at vi kan få til systemer som gjør det enda enklere å få levert på et abonnement basis ;-) Hilsen Cedric
- Cedric Mediavilla, 22. des. 2022
Rapporter innlegg
Comment icon 1
JA
Jo Martin