Lys ide eller ikke?

Hei, jeg liker å tenke på nye ideer, og ville sende inn denne. Jeg har ikke googlet andre ideer på siden deres, så det er mulig den finnes fra før. Synes spenningen blir borte, og eureka følelsen forsvinner om en stadig skal sjekke om en ide finnes eller ikke. Men ja, mange har like ideer, naturlig nok. Jeg gjerne spiser en Skyr Luftig om morgenen og favoritten er nok bringebær, selv om sitron også er god! :-)

Min ide er nok i retning av dessert siden, selv om den nok kan benyttes i andre kategorier også. Jeg har tatt utgangspunkt i Skyr Luftig, men tenker at den kanskje kan modifiseres noe for å treffe blink med produktet.

Mine to forslag er følgende:

Strawberry Pashion:

Skyr Luftig eller modifisert

Jordbær i form av revne biter og eller syltetøy/saus som røres inn i spiralform

Kokt grøtris eller ikke?

Jordbær Fudge biter

Orange Dream:

Skyr Luftig eller modifisert

Appelsin i form av revne biter eller appelsinsyltetøy/saus som røres inn i spiralform

Kokt ris (ikke nødvendigvis grøtris her)

Mørk sjokolade biter

Den siste er inspirert av noe vi lagde på "Skolekjøkkenet" da jeg var liten, som het "Appelsinris". En enkel dessert, som var enkel og forfriskende.

Tenker innpakningen på produktet er svært viktig. Her snakker vi om en dessert, altså en "treat" etter en lang dag, kanskje etter middagen? Tenker begeret som litt mer "kuleformet" og "glossy", slik at de gir assosiasjoner til en pokal. Det skal være dagens lille belønning. Ikke sikkert posjonen trenger å være så stor, slik at kaloribalansen ikke går ut av spinn! :-))

Det var min ide. Takk for flotte produkter!

Med vennlig hilsen

Øystein Hukkelberg

Comment icon 0
ØH
Qlesteideer