Et håndtak på melkekartongen som gjør alt det er lettere å tømme melk i glasset. Dette kan være spesielt nyttig om du har en 1,75l kartong, men har små hender. Jeg selv har flere ganger opplevd alt jeg har måttet satt fra meg det jeg har hatt i den andre hånden for å tømme med begge hender. Dette kan bli et problem om man har melkekartongen i en hånd, og har glasset i det andre, visst man ikke står med et bord. Jeg tenker alt håndtaket kunne ha vært på omvendt side av korken, slik att man enkelt kan løfte den opp og tømme.

Kommentarer til idéen

Jeg vet at vi i Sverige før hadde holdere med håndtak til melkekartonger som vi satte kartongene i. jeg har ikke sett dette på mange år, men kanskje en ide å lage dette på nytt?

- Christian Andersson, 5. des. 2020
Rapporter innlegg

Stilig! Kanskje som ekstrautstyr? Vi kan dessverre ikke endre på maskinene slik at de fester dette på pappen. I tillegg krever det en helt ny logistikk og emballasje for transport og oppbevbaring i butikk/lastebil. Sender den videre til melketeamet vårt som kan se på f.eks muligheten for å lage noe som man kan bruke om igjen på kartongene. Takk!

- Mads Liabø, 18. aug. 2017
Rapporter innlegg
Comment icon 2
ED
elinad02