IMG_7208.JPG

Det beste trikset for å unngå svinn er å bevisst bruke opp restene, spesielt middagsrester. Etter middagsmåltidet forberedes restene til å kunne spises til lunsj dagen etter. Det kan feks være å ha maten i en plastboks som er enkel å ta med eller å lage ferdig lefsa med taco å pakke inn i aluminiumsfolie. Det er tidsbesparende, økonomisk og ikke minst godt dagen etter hvor man slipper å spise tørre brødskiver på jobb! For å unngå gammel mat anbefales det å kjøpe inn middag og andre forbruksvarer hver fjerde dag. Når huskelisten lages tas en titt i kjøleskapet om det er ingredienser som må brukes opp og inkluderer de i matplantene de neste dagene. Brødsvinn er unødvendig. Avhengig av hvor mye brød som spises kan deler av et brød fryses ned.

Kommentarer til idéen

Du er en ekte matredder! Meget gode forslag!

- Mads Liabø, 29. jan. 2018
Rapporter innlegg
Comment icon 1
HS
Hannepanne