På Island drikker de myse. Myse på melkekartong. Der hetende Mysa.

Nøyaktig hva Q-meieriene gjør med Mysen enår de lager syrnede produkter, vet jeg ikke. Men hvorfor ikke selge det på pakker? Liter, halvliter, hva enn. Jeg er veldig glad i myse og må enten lage ost selv for å få tak i det, eller kjøpe billig Mozzarella. Jeg tviler på at det blir en «instant hit», men i et lavt opplag, kan dere tjene på det isteden for å kaste et vakkert, og sunt! produkt.

Mvh C.Alethia

Kommentarer til idéen

Hei Christine, og takk for at du skriver til oss. Vi er helt enige i at det er viktig å ta vare på alle de gode bestanddelene av melken! Når vi produserer våre syrnede produkter tar vi vare på myseproteinene inne i produktet, så vi har ikke myse som vil ha noe næringsverdi. Dersom vi begynner med vanlig osteproduksjon skal vi vurdere det, hilsen Marianne.
- Marianne, Q-Meieriene, 14. nov. 2022

Mindre matsvinn!!

- Vinter, 7. nov. 2022
Rapporter innlegg
Comment icon 2
CL
Alethia