Første advent nærmer seg m stooormskritt, om d er for sent for q meieriene å få på plass en herlig juleide,en skikkelig godbit så sunn og samtidig herlig som bare Q kan bli?

Altså,here goes,,,,

Hva m å tilsette mini vanilla skyr basisen de 4 pepperkake krydderne,altså nellik,ingefær kardemomme og kanel, i tillegg til vaniljefrø delen for de søteste små, og kalle denne -som garantert ville bli elsket av barna(-eeh,tror jeg da,blush)

"santa baby eller pepperkake mann"?

Og,mens vi først er i gang, ta salt karamell basisen ,men bytte ut de 2 % karamellisert sukker sirup m pepperkake krydderne og vanilje ekstrakt/ vaniljefrø eller kaffe vanilje skyrens 5 %sukker -da byttet ut m pepperkake krydderne ,og kalle denne Xmas touched vanilla?

Altså,q meierier,dere er fantastisk,dyktige og kreative.virkelig! Så ja,jeg har troa jeg,ikke til 1,advent,men.... til julekvelden selv?den skal jo vare helt til påske her i dette nydelige land eller?

Prøv da!tror d kunne bli en sesong betinget bestselger jeg...

En liten ps -er sikker på at dere klarer å få til et like sunt og herlig veagnsk alternativ i deres skyr original og mini utvalg...

Ros i fleng altså, alt perfekte har 1 feil sier man jo,og dere er jo alltid up 2 date... så ,langsomt følger norge den veganske trenden i resten av europa;sikker på at dere ville bli enda et hakk bedre!

Takk forresten,for mange deilige sammensetninger etc... mange ideer jeg altså,men ehh... nok er nok hæ?for denne gang?

Altså på forhånd ,

Meeeeryyyy xmas q meierier n friends! Oh joy!

Kommentarer til idéen

tror du er lutt stck i 2010 blogpost kompis

- melkemannen2, 25. nov. 2021
Rapporter innlegg

tror du er lutt stck i 2010 blogpost kompis

- melkemannen2, 25. nov. 2021
Rapporter innlegg
Comment icon 13
YR
Yazicoco250791