Hei

Før jul ble jeg via bekjente gjort oppmerksom på at Tines røde / bringebærsaus var utsolgt i enkelte butikker i Oslo.

Jeg er selv en stor fan av vaniljesaus og rød saus men det er umulig å bruke da sukkerinnholdet er alt for høyt. Størrelsen på 1 liter er også litt problematisk. Min ide vil være ferdigsauser med sterkt redusert sukkerinnhold sammenlignet med konkurrenten. Som størrelsekrigen på biler i USA på 60 tallet vil Q kunne gjøre seg kjent som leverandøren som alltid har mindre sukker. Samme smak, bare mindre sukker!

Kommentarer til idéen

Vi er veldig for å redusere sukkeret. Dette har vi på dagsordenen og har nå en yoghurt med redusert sukker på markedet. Når det gjelder sauser så er vi ikke helt der enda, men vi kan prøve og vurdere :)

- Mads Liabø, 9. okt. 2015
Rapporter innlegg
Comment icon 1
ÅF
Åsmund Fostervold