Jeg elsker skyr , men jeg må innrømme at når jeg vil få dekt sjokolade behovet mitt i skyr, så reiser jeg til Sverige. Hvorfor kan ikke vi lage en sukkerfri skyr med sjokolade og hasselnøtt smak? Hasselnøtt smaken demper den "sukkerfrie " smaken og alt med sjokolade har en tendens til å falle i smak.

Kommentarer til idéen

Hei! Vi har sett på dette og ingenting er bedre enn sjokolade. Eller Skyr®® for den saks skyld :) Men, det er dessverre et men. Skyr®® skal være fettfri. Vi ser store utfordringer med å lage en skikkelig god Skyr®® med sjokolade uten fett. Vi har sagt at Skyr®® skal være fettfri og vi tror at det blir for vanskelig for forbruker å forholde seg til når vi sier at "alle Skyr®® er fettfri (bortsett fra...)". Så enn så lenge så foreslår vi at sjokolade tilsettes selv (det gjør vi i kantinen hver dag). Vi har også pr. dags dato nøttefrie fabrikker og det ville vært dumt hvis vi måtte merket melken med "kan inneholde spor av nøtter". Kanskje i fremtiden :)Takk for idéen!

- Mads Liabø, 9. okt. 2015
Rapporter innlegg

Dette høres ut som en fantastisk idé!! Sjokolade/nøttesmak passer i alt

- Agnete Novik Kristiansen, 13. jan. 2016
Rapporter innlegg
Comment icon 2
HG
Hanne Kirsti Gran