Min i idé handler om å gjøre skyr til et vanlig husholdningsprodukt, fremfor et "moteprodukt". På Island spiser de masse skyr. Der selger de skyr i større begre, og begrene koster like mye som posjonsbegrene gjør i Norge. Jeg føler skyr er et "moteprodukt", det er mat som er "in" å spise, et sunt produkt som profileres av idrettsutøvere og fitnessbloggere. Akkurat som grønnkål. En helt vanlig grønnsak, men den er dyr fordi det er "in". JA til større skyrbegre, JA til lavere pris. NEI til motemat.

Kommentarer til idéen

Foreløpig må vi dessverre avslå denne. Vi ønsker helt klart dette, men vi ser at det er begrenset med plass i butikkenes kjøleskap. Vi har forsøkt oss to ganger med større Skyr®®, men dessverre har de forsvunnet fra markedet ganske raskt. I tillegg er vi redd for at prisen vil være avskrekkende siden det krever mye melk å lage et så høyt proteininnhold

- Mads Liabø, 11. apr. 2017
Rapporter innlegg
Comment icon 1
AE
anitaeide@live.no