Ha noe lignende skyr mini eller en annen youghurt med like lite sukker eller enda mindre sukker i store forpakninger.

Vi skulle gjerne sett at det fantes ett produkt som skyr (bare med mindre protein og mer fett) med like lite sukker (eller enda mindre sukker) i større forpakninger enn det skyr mini har i dag.

Det finnes ingen produkter for de som ikke liker søtstoff og samtidig ønsker én skikkelig sunn youghurt for voksene i dag med smak... da må man i så fall kjøpe naturell og lage selv...

I tillegg ville det vært gunstig med store pakker for å minske det voksende problemet med for mye avfall i verden.

Kommentarer til idéen

Dette er en selvfølge. Både i Sverige og Danmark har det lenge vært mulig å kjøpe skyr i store forpakninger, noe som har blitt meget populært. Eneste grunn til at dette ikke finnes i Norge er på grunn av at meieriene ønsker mindre forpakninger for bedre fortjeneste. Kom igjen og lanser dette produkter for oss nå, skulle vært gjort for lenge siden.

- Robert Persson, 27. okt. 2019
Rapporter innlegg

Hei! Vi kan se på det, men tror kanskje det er litt vanskelig å kommunisere dette. F.eks har vi Q Frokostyoghurt i 800g pose med 4-5g protein og 2-3g fett og 7-8g sukkerarter. Skyr®® sitt DNA er fettfritt og Skyr®® blir til ved hjelp av skummetmelk der fettet er fjernet.

Du tenker rett og slett på Skyr®® Mini for voksne? Vi ser på saken, men er altså litt redd for at det blir litt forvirrende å ha flere forskjellige varianter med forskjellige næringsinnhold.

Tusen takk for at du delte!

- Mads Liabø, 19. sep. 2017
Rapporter innlegg
Comment icon 2
KV
KaaVaage