Hvor ofte kjenner en ikke at en har lyst på sjokolade?

- mest sannsynlig oftere enn en burde, derfor presenterer jeg Skyr® DESSERT.

Skyr® DESSERT er starten på en serie med sunnere, friskere og lettere porsjonspakkede desserter som dessuten er fattig på kalorier og inneholder mye proteiner. Det første produktet er en Skyr® med sjokolade (mørk eller vanlig), med et svakt hint av mint. Her er det mange muligheter - for mørk sjokolade vil den garantert elskes av de voksne, og en med vanlig melkesjokolade (eventuelt m/biter) vil den falle i smak hos de fleste.

Med god samvittighet kan kjøperen nyte et produkt som på flere måter gjør kroppen godt enn vondt - noe Skyr® allerede er kjent for.

Enten man trenger et høydepunkt i hverdagen, motivasjon, kvele søtsuget eller tenker på vekta: Skyr® DESSERT med sjokolade og mint er det riktige alternativet for DEG!

Kommentarer til idéen

Hei Dana. Nå ble jeg sulten. Skyr®® skal være proteinrik og fettfri. I tillegg er flere av variantene våre sukkerfri. Det er med andre ord ikke et typisk dessertprodukt. Men kan melde ideen din videre for å se om det kan være andre dessertmuligheter. Vil uansett tipse deg om å prøve dette ut med vanilje eller naturellvarianten vår. De er helt perfekt til å ta i bruk når man ønsker å lage sin egen favorittopping ;-)

- Christina Sundli-Hardig, 13. jan. 2016
Rapporter innlegg
Comment icon 1
User avatar
Dena Helene