Jeg tror at hvis dere skal lykkes med skyr naturell, må dere lage dette i 500 ell større beger/ bøtter/ poser (ALA frokostyoghurt) bruksområde på skyr naturell er annerledes enn de skyr dere har idag. Dere må tenke på skyr naturell mer som gresk yoghurt eller frokostyoghurt. Da kan folk bruke dem på en mye mer allsidig måte enn ett lite beger. Ingen tar vel med seg ett lite beger som er nesten uten smak på farta! Har stor tro på skyr i stor variant! Jeg vet at den har vært ute 2 ganger før i beger.

Kommentarer til idéen

Det burde være en selvfølge at en naturell versjon er tilgjengelig. Ikke noe problem i andre land, hvor det også er lettere å få tak i naturell yoghurt med 0% fett. Befolkningen i Norge begynner å bli litt vel sukkeravhengig, støttet av produsentene.

- loffi, 15. aug. 2021
Rapporter innlegg

Fantastisk idé :)

- hei.Daniel, 8. jan. 2021
Rapporter innlegg
Comment icon 4
User avatar
Anita Norsted