SKYR - NÅ OGSÅ UTEN KUNSTIGE SØTNINGSTOFFER.jpg

Hvorfor ikke la "folket" bestemme hva man vil ha i seg? De fleste av oss liker å holde oss i form, og mye av dette går også ut på hva vi spiser igjennom hverdagen. - Hvorfor blir vi da "tvunget" til å kjøpe produkter "uten tilsatt sukker", men allikevel er det tilsatt "kunstige søtningsstoffer?"

Dette er kort og enkelt fordi når man fjerner fettet fra en matvare, da fjerner man også mye av selve smaken, som en erstatning for fettet tilsettes da kunstige søtningsstoffer for å få frem en god smak.

Min ideen da, er som sagt å begynne å produsere ett "rent" produkt, som verken inneholder tilsatt sukker eller disse kunstige søtningsstoffene. Produktet vil kanskje ikke ha like god smak, som ett tilsvarende produkt med kunstige søtningsstoffene, men det får bli smak og behag blant kjøperne. Derfor ett stort "JA" til sunnere Skyr®-produkter (med fortsatt de unike smakene), bare uten tilsatt sukker og kunstige søtningsstoffer! (fortsatt fett fri og protein rik).

PS: De samme produktene også i laktosefri-utgaver (uten tilsatt sukker og kunstige søtningsstoffer), ville også helt sikkert blitt en stor slager i butikkhyllene.

Kommentarer til idéen

Helt enig! Kom er dette innlegget da jeg søkte på nettet etter noe som ikke inneholder kunstig søtningsstoffer. Jeg er så lei av produkter der det står «uten tilsatt sukker» og når man leser nærmere inneholder d kunstig søtning som jeg i hvertfall ikke vil ha. Jeg vil heller ha et sunt produkt som smaker litt mindre søtt, men som ikke inneholder kunstig sørning. Hadde blitt glad hvis jeg kunne få kjøpt noe sånt nå. Hege Husa

- Hege Husa, 30. sep. 2018
Rapporter innlegg

Kjempegod idé!

- Hege Husa, 30. sep. 2018
Rapporter innlegg
Comment icon 4
User avatar
PATRICK