Hei,

Jeg øsnsker å se smør med bobler ala Stratossjokolade.

Det vil være mange fordeler med smør med bobler:

- holder seg mykere

- man tar mindre på skiven

- bokstavlig talt lettere enn annet smør ( selv om det inneholder like mye kalorier pr. Vekt enket, er det pr. Volum vesentlig mindre kallorier)

- føles luftigere

- smelter lettere

- blander seg bedre ved matlaging

- tilsetningstoffet, luft er gratis

Kommentarer til idéen

Oppfølger eller forenkling av luftig smør. Hva med å lage spagetti-smør. Presse smøret gjennom hull før det går i pakken. Fikk ideen av spagetti-is på en italiensk is restaurant.

Tror dette gir noen Lunde samme effekt som bobler og er enklere produksjonsteknisk.

Mvh

Egil Bru Overaa

- Egil Bru Overaa, 5. feb. 2017
Rapporter innlegg

Det er jo helt genialt! Hardt smør kan irritere :) Vi skal se på muligheten, men vi trenger mye mer melk enn vi klarer å skaffe i dag for å få det til. Og det har dessverre ikke et så lite meieri som oss pr. dags dato :(

- Mads Liabø, 8. okt. 2015
Rapporter innlegg
Comment icon 2
EO
Egil Bru Overaa