Cottagecheese ny ide.png

Hei hei,vi heter Preben og Helene, og hver morgen spiser vi brødskive med bl.a. cottage cheese på. Dessverre, grunnet cottage cheesen natur, er det vanskelig å smøre den jevnt, og man opplever nesten alltid "avhoppere" underveis i spisingen. Vi lurer på om det hadde vært mulig å få på markedet en mer oppmalt cottage cheese, gjerne mager, som vil være gladere i å holde seg på brødskiva. Dette tror vi det er et godt marked for, da mange spiser cottage cheese som nettopp pålegg.

Peace out.

Kommentarer til idéen

Hei! Denne er stemplet med "vurderes". Men vi har nettopp lansert Skyr®® og Cottage Cheese som har en mindre klumpete konsistens (klumpene er der enda, men altså mindre...) I første omgang vil vi se hvordan denne selger før vi evt. forsøker med noe nytt innenfor Cottage Cheese-kategorien. Tusen takk for godt tips!

- Mads Liabø, 15. sep. 2015
Rapporter innlegg

 

- Lars Såsnif, 13. jan. 2016
Rapporter innlegg
Comment icon 3
User avatar
Helene Velle Mayer