Cottagecheese ny ide.png

Hei hei,vi heter Preben og Helene, og hver morgen spiser vi brødskive med bl.a. cottage cheese på. Dessverre, grunnet cottage cheesen natur, er det vanskelig å smøre den jevnt, og man opplever nesten alltid "avhoppere" underveis i spisingen. Vi lurer på om det hadde vært mulig å få på markedet en mer oppmalt cottage cheese, gjerne mager, som vil være gladere i å holde seg på brødskiva. Dette tror vi det er et godt marked for, da mange spiser cottage cheese som nettopp pålegg.

Peace out.

Kommentarer til idéen

Det går an å kjøre cottage cheese i foodprosesor. Da blir det til kremost. Best å kombinere det med noe yogurt og sitronsyre.

- Ostgirl, 12. feb. 2022
Rapporter innlegg

Hei! Denne er stemplet med "vurderes". Men vi har nettopp lansert Skyr®® og Cottage Cheese som har en mindre klumpete konsistens (klumpene er der enda, men altså mindre...) I første omgang vil vi se hvordan denne selger før vi evt. forsøker med noe nytt innenfor Cottage Cheese-kategorien. Tusen takk for godt tips!

- Mads Liabø, 15. sep. 2015
Rapporter innlegg
Comment icon 4
User avatar
Helene Velle Mayer