315712CE-53CE-47EB-8FBC-174337FEB5E4.jpeg

Kjære Q-meieriene!

Vi er to kollegaer som kjøper oss en deilig Skyr så og si i hver eneste pause på jobb, hver eneste dag.

Vi leser hver dag at det er snart en skje på vei tilbake på lokket, men nå har frustrasjonen vår tatt over og hver dag, så glemmer vi bort å ta med skje fra kantinen å spise med.

Så når vi endelig er ferdig med de tørre brødskivene våres til lunsj, og endelig kan sitte å nyte en deilig Skyr «til dessert», må vi da gå heeeelt tilbake til kantinen og hente skje å spise med.

Dette tar da masse tid fra de korte pausene vi har fra før, og Skyren blir bare slukt i racerfart uten å kunne nytes ordentlig.

Så poenget er at i mangel på skje, har vi i disse jule-dager nøyd oss med pepperkaker(som ligger på pauserommet fra før) til å bruke som skje. Og det funker! Pepperkakene går ikke i oppløsning som andre papp-skjeer gjør mens man spiser fra den, man får en liten extra snack med på kjøpet, den setter heller ikke til voldsom smak og ødelegger Skyren.

Dette er altså så genialt at vi bare måtte prøve å teste det her ordentlig ut med en pepperkake som er formet som en skje. Og som ikke er like krydret som ordentlige pepperkaker.

I tillegg så tenkte vi at hvis noen skulle være så uheldig og miste skjeen ute i naturen mens de nyter Skyren sin, så er det ikke miljøskadelig heller. Pepperkakeskjeen vil gå i oppløsning eller kanskje en fugl har lyst til å smake på den mens den er ute å leter etter mat i vinterkulda. Vi ser altså bare positive sider ved denne ideen og håper at dere gjør det samme!

God Jul fra Medjide og Julia

Kommentarer til idéen

Hei Julia, takk for lang og god tilbakemelding til oss i Q. Vi har nå en treskje i våre Skyr® produkter, men vi liker tanken på en skje som er spisbar. Kanskje er det neste greie fra oss. Her må vi ut å se hva som finnes i markedet. Hilsen Pål
- Pål, Q-Meieriene, 16. des. 2022
Comment icon 1
JK
juliaelisebk@gmail.com