20150713_091745.jpg

Hei! Cottage cheese vi har i dag fra Tine er godt men helt ubrukelig hvis man vil lage søt cottage cheese masse på grunn av saltinnhold. Hva med å lage Cottage cheese uten salt? Slik at man kunne lage enda mer godt av det. Man kan mikse det med banan, bær, svisker eller bare med litt vaniljesukker! Jeg er for både ferdige cottage cheese masse med smak og neutral cottage cheese man kan tilbrede som man vil. Det er ikke min ide det finns i mange land. Det er kjempegodt! På bilde: Cottage cheese med rosiner og vaniljesukker.

Kommentarer til idéen

Hei! Denne er stemplet med "vurderes". Men vi har nettopp lansert Skyr®® og Cottage Cheese med blåbær og en med mango og pasjonsfrukt. Vi har altså blandet den for forbruker på forhånd. Kanskje ikke helt det du ønsket, dessverre.. I første omgang vil vi se hvordan denne selger før vi evt. forsøker med noe nytt innenfor Cottage Cheese-kategorien. Tusen takk for godt tips!

- Mads Liabø, 15. sep. 2015
Rapporter innlegg
Comment icon 1
User avatar
Marina Gamborg