Bare solbær i youghurten. Naturel youghurt med solbær eller gresk youghurt. Med eller uten gryn opp på.

Kommentarer til idéen

Jeg skjønner ikke at det er noe å gruble på lenger. Nå har dere hatt et det til vurdering siden 2016. Sett i gang produksjonen til høsten i 800 g poser. Mye mer praktisk med en pose. Da kan brukeren selv velge om den skal spises med gryn eller en eller annen frokostblanding på toppen. Og gjøre som jeg gjør variere med forskjellig fruktbiter. Det blir alt etter som hva som er tilgjengelig på fruktfatet og hva som frister der og da. Så klem i vei og stor klem fra oss som elsker solbæryoughurt.

- Dompappen Pappskalle, 29. jul. 2021
Rapporter innlegg

Vi vurderer fortløpende nye smaker, Therese :)

- Mads Liabø, 26. mai 2016
Rapporter innlegg
Comment icon 2
User avatar
Therese Rudi