Hei. Som jeg skrev på facebook, hva med smør på tube? Som er en variant av andre embalasjer dere eventuelt lager på smør. "Tuten" bør være flat, så når man trykker kommer det ut en tynn litt bred stripe. Hvis man ikke trykker, kan "tuten" nesten fungere som en kniv og dra smøret utover. Kanskje vanskelig å produsere? Vippekork. Smøret kan komme i forskjellige typer når det gjelder salt og hvorfir ikke samarbeide med en norsk havsalt produsent. Matfløte embalasjen kan F.eks som de "papp" krusene som man kjøper kaffe i og tar med seg og går. Der man drikker ut av, må det være en form for kork som er tett. Da skiller den seg ut i form fra den som finnes nå. Alt kommer vel an på hva det koster og om det i det hele tatt lar seg gjennomføre. Hilsen Sidsel Raae, Oslo.

Kommentarer til idéen

Smør har vi veldig lyst til å lage. Det krever mye melk og vi må gjøre det på vår måte. Dette skal vi jobbe mer med. Du har mange gode tanker her som vi tar med oss videre! Tusen takk!

- Mads Liabø, 18. aug. 2017
Rapporter innlegg
Comment icon 1
User avatar
Sofie Area