Hei

Jeg vil gjerne komme med en ide til dere. Det slo meg i dag da jeg skulle ut og kjøpe noen matvarer, at de små pakkene med smør egentlig er veldig upraktisk og lite miljøvennlige, samt at det er ikke alle butikker som selger de små posjonspakkene.

Når jeg skal kjøpe meg varer på butikken når jeg skal ut og reise er jeg veldig opptatt av at det ikke er for store mengder jeg tar med meg, at jeg ikke risikerer at det kan gå hull på det og at jeg kan "igjenbruke" det etter at jeg har åpnet det. Der mener jeg at dere har potensial med de små smørpakkene. Hva med å gjøre dem om til små smørtuber? Mye mer praktisk å ta med og ikke minst mindre embalasje fordi tuben vil inneholde smør for mer enn 1 skive. De posjonspakkene kan være forbeholdt hoteller og restauranter. Den vanlige mannen i gata trenger ikke noe slikt.

Dere kan også gjøre det om til større tuber som kan være på frokostbordet. Hvor mange ganger kommer man ikke over ett smør hvor det er brødsmuler i smøret, rester etter sjokoladepåkkegget som var på kniven som gubben bruke sist eller en udelikat "graving" i smøret. Alt dette vil man unngå ved å ha smøret på tube. Men det er bare smøret man kan gjøre dette med selvsagt. Margaringet vil bli for hardt.

Dere får si i fra om dere er interessert i ideen min.

Kommentarer til idéen

Dette er en kjempegod ide! Smørpakken blir ofte uapetittelig etter en stund. Vi lager ikke smør i dag og man trenger mye melk for å få det til. Men vi tar det med videre. Takk!

- Mads Liabø, 15. jan. 2016
Rapporter innlegg
Comment icon 1
User avatar
Tove Strauss