Frokostyoghurt_jordb_r_fddcozhk2k.png

Alle yoghurtene i poser nå har skarpe kanter. Både dem for barna som dem har med i matpakken og den store som sendes rundt bordet på lørdager. Felles for dem alle er at dem har harde, skarpe og skjærende kanter. Det minner meg bare om de forferdelige isene du kjøpte på 17 mai som skjørte opp munnviken din. Det er rett og lett unødvendig, gammeldags og simpelt. Om planen var at de vingene skulle gjøre det enklere for kunden å holde produktet, så kan jeg informere at jeg aldri, noen gang, har sett noen holde yoghurtposene i de smale, tynne kantene. (det er derimot ett morsomt syn å se for seg)

Det kan løses lett; vri posen! Få kantene til å vendes innover, i allefall på sidene. Det vil skape ett nytt utseende, det vil se fyldigere ut og den vil være like enkel å holde. Produktet vil se mer innbydende og spennende ut samtidig som det burde være enkle grep for bedriften å gjennomføre. Ett lite tiltak som gjør ting litt enklere som konsumer!

Kommentarer til idéen

Dette må nok sjekkes grundig. Spørs om maskinene fikser dette med det første. Men tusen takk for tips (vi hadde ikke tenkt på dette) Supert!

- Mads Liabø, 21. apr. 2017
Rapporter innlegg

Skikkelig bra jeg liker frokost yoghurt bra valgt Guri

- 22hamisma, 30. mar. 2017
Rapporter innlegg
Comment icon 3
User avatar
Guri Bækkelund