Alle yoghurt som selges i Norge i små beger er enten med smak eller tilsatt sukker/ev. kunstig søtning. Yoghurt naturell er blant de få yoghurtene som kun finnes i store beger. Disse er for store til å ta med på jobb og man spiser gjerne et stort beger over flere dager. Med andre ord, veldig upraktisk for alt annet enn hjemmebruk. Hvorfor finnes ikke det ikke i porsjonsstørrelser? Se for øvrig til Frankrike hva gjelder typer yoghurt naturell. De har utrolig mange gode varianter (kremete, brassé etc.). Når min mor smakte en av variantene der nede minnet det henne om noe hun fikk i barndommen, men som ikke lenger finnes i Norge. Tips 2: utvid sortimentet av yoghurt naturell!

Kommentarer til idéen

Jeg har sett etter naturell yoghurt i små beger lenge men finner ingen som selger det. Ønsker å sende med barna i barnehagen framfor andre varianter med enten mye sukker eller søtstoff. Håper dere kan ordne det da barna bør unngå søtstoffer :)

- heidii_94@hotmail.com, 4. aug. 2022
Rapporter innlegg

Jer velge til mine barn naturell yoghurt over de med smak. De er alt før mange produkter med tilsat sukker som bør unngås. Jeg er fra Spania og i mange skoler og barnehager er frukt og naturell yoghurt til dessert den eneste tilbud. Naturell yoghurt passer til mye og i tillegg kan du blande det med nøtter, havre, frukt uten at alt smaker søte jordbær, vanilje, blåbær..

- Sarabelinga, 27. nov. 2020
Rapporter innlegg
Comment icon 4
jb
julie brevik