Det hadde vært hyggelig med stevia i produktene deres (Dere kan selv bestemme hvilke :), for da hadde dere kunne skryte i reklamer av at produktene deres har mye færre kalorier enn konkurrentene. Ikke minst hadde det også vært med på å redusere fedmebølgen, og vært lettere å blande inn i mange produkter enn det rørsukker er.

Jeg kan rikgitnok påpeke, ved hjelp av egne matlagingseksperimenter, at man kan ha mye høyere steviaprosent (sammenlignet med sukker) i syrlige/skarpe produkter, enn i milde produkter som jordbær-og-fløte og sådan, og fortsatt få det til å smake veldig søtt.

Kommentarer til idéen

Vi er opptatt av at folk skal kunne velge så vi prøver å bruke forskjellig søtning. Det vi har oppdaget med stevia er at i smakstester så scorer ofte de variantene med stevia litt dårligere pga ettersmak. Hvis ikke skulle vi hatt det i enda flere varianter. Vi har forsøkt med noen og akkurat nå har vi en Skyr®® med stevia. Vi skal definitivt vurdere stevia som alternativ i alle varianter, men smaken og kombinasjonen er den som avgjør om det blir eller ikke

- Mads Liabø, 18. aug. 2017
Rapporter innlegg

Stevia ser ut til å være problematisk for mange, men med JustSweet smaker det som sukker, med veldig få kalorier.

https://www.facebook.com/justsweetTM/

- Jan Yttereng, 13. aug. 2017
Rapporter innlegg
Comment icon 2
IE
Dandelion Sprout