Vi har nå hatt idébanken vår "Min Q idé" på luften i to måneder og det detter stadig inn med idéer. Veldig mange er produkter vi aldri hadde tenkt på før. Noe som beviser at vi ikke klarer å komme opp med noe uten hjelp fra dere!

Allerede i slutten av august vil vi sile ut noen som vi skal se enda grundigere på. Du kan lese mer om prosessen her. Det sier seg selv at vi ikke kan lansere 300 nye produkter med det første, men alle idéene blir grundig gjennomgått. Så hva har vi fått inn til nå?

Nye Skyr®-smaker

Det ser ut som at det er mange som ønsker seg enda flere varianter av Skyr®. Alt fra Skyr® med sjokolade til blandinger av jordbær, kiwi og pasjonsfrukt. I tillegg er det flere som hinter frempå at de gjerne skulle hatt flere typer müsli eller gryn- og granolablandinger som tilbehør i lokket.

En av de som er mest likt er Skyr® med kokos. Vi har også fått inn flere andre varianter av Skyr® med kokos. Dette skal vi definitivt se nærmere på. Skyr® med kaffe er også foreslått i flere forskjellige varianter. Vi skal se på det og!

[[ RichText template tag keymedia is not configured ]]

Kan dere ikke lage is av Skyr®?

En av idéene som fort fikk mye oppmerksomhet var Frozen Skyr®. "Idéen handler om å gi folket tilbud om et sunt alternativ til iskrem, på samme måte som frozen yoghurt, bare mer proteinrik. Etter at frozen yoghurt har slått så bra an i Norge, hvorfor skal ikke frozen skyr gjøre det samme?" Skriver innsender, Ida Cathrine. Flere har foreslått forskjellige typer is og frozen yoghurt varianter. Veldig spennende! Vi har aldri laget is før og har ikke peiling på om vi klarer det helt enda, men vi skal selvfølgelig diskutere det! Mens du venter på at vi skal se nærmere på dette så kan du teste ut å lage is av Skyr®. Vi prøvde å lage kokos-skyr-is, siden så mange tydeligvis liker både kokos og is.

[[ RichText template tag keymedia is not configured ]]

Alt mellom himmel og jord

Vi har fått inn så mye forskjellige at vi nesten ikke vet hvor vi skal begynne. Vi har også fått inn idéer om produkter vi har hatt tidligere og produkter vi nettopp har lansert. Det er gøy! Flere kreative sjeler har også lagt tid og sjel i idéene de har sendt inn. Sjekk f.eks ut idéen Q-box

[[ RichText template tag keymedia is not configured ]]

En annen som vi likte veldig godt, men som vi ikke helt vet hvordan vi skal få til kom fra Maxmilian på 3 år: Melk som ikke gir melkebart.

Det har kommet mye om laktosefrie produkter og mange treningsrelaterte idéer om sunnere og sukkerfrie produkt. Vi gleder oss til å ta fatt på jobben med å gjøre noen av idéene til virkelighet. I mellomtiden håper vi dere fortsetter å dele forbedringer og nye idéer med oss. Tusen takk!

Bilder til saken: