Forbrukernes idebank har nå over 800 idèer. Dobbelt så mange som vi både hadde trodd og håpet på da vi satte i gang. Vi klarer selvfølgelig ikke å lansere 800 nye produkter i løpet av året, men dette er gull for vårt videre arbeid.

Forbrukernes idebank har nå over 800 ideer. Dobbelt så mange som vi hadde trodd og håpet på da vi satte i gang. Vi klarer selvfølgelig ikke å lansere 800 nye produkter i løpet av året, men dette er gull for vårt videre arbeid.

Lurer du på hvordan dette fungerer i praksis og hvordan vi jobber så skal jeg her forklare det så kort jeg klarer. Se også bilde øverst.

1. Hvis du går rundt med en god ide som du savner i butikken så deler du din idé nede på Min Q.

2. Ideene blir "silet" av ForbrukerMads. Noen med en gang, andre litt senere. Noen stemples med en gang og andre senere. Er din ide god, spennende eller er vi nysgjerrig så tar Mads den med til Innovasjonsstyret i Q som nøye gjennomgår hver ide.  

3. Vi ser også litt på hvilke ideer som er poppis og som det er engasjement rundt.Det er klart at en med flere hundre stemmer (eller stjerner) får oppmerksomhet også fra oss.

4. Ideen din blir stemplet, enten på nytt eller for første gang. Er den i "prosess" så er vi i gang med et prosjekt for å forsøke å lage produktet

5. Godkjennes denne og butikkene ønsker å selge den så lanserer vi! Da er det ikke lenge til du kan plukke den opp i en butikk nær deg :)

Les mer om stemplene her

Bilder til saken: