Tirsdag 19. juni arrangerer vi for første gang en forbrukerdag på Vulkan i Oslo. Vi ønsker å hylle dere som hjelper oss å finne smartere løsninger!

Fra scenen vil du få spennende fortellinger fra folk som tenker innovativt og som har gått sine egne veier. I tillegg deler vi ut hele tre priser. Matredderprisen, Innovasjonsprisen og Forbrukerprisen.

MELD DEG PÅ GRATIS HER

Samuel Massie

Eventyrer/programleder

Samuel Massie ble plutselig kjent i Norge da båten Berserk forliste under en ekspedisjon i Antarktis i 2011. Han har siden figurert i flere TV-programmer, og er for tiden aktuell i reiseprogrammet «Samuel og bestefar» på TV2. På Forbrukerdagen skal Samuel inspirere oss til å tenke utenfor boksen og å følge egne veier.

Mette Nygård Havre

Pådriver for mindre matsvinn

Mette Nygård Havre driver folkebevegelsen «Spis opp maten». Hun jobber hver dag for at vi alle skal bli matreddere. I fjor fikk hun Q-meieriene og flere andre produsenter til å endre datomerkingen til «Best før, men ikke dårlig etter» på deres produkter. På Forbrukerdagen har hun med seg en helt spesiell matredder, sønnen på 9 år. De skal fortelle hvordan de påvirker både forbrukere og produsenter til å handle mer bærekraftig.

Silvija Seres

Techinvestor og rådgiver

Silvija Seres er matematiker og teknologiinvestor. Hun har blant vært med i utviklingen av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, og jobber nå som styremedlem og aktiv investor i flere store selskaper. På Forbrukerdagen skal hun fortelle oss om hvorfor fremtiden er digital.

For program og mer info se her

Bilder til saken: