Hva er navnene på medlemmene i familien Paasche? Det er det mange som lurer på i disse dager. Klikk deg inn her for en eksklusiv ledetråd! 

 — Det er utrolig gøy at jakten på påskeeggene vekker så stor begeistring, sier en entusiastisk Sandra Gjester Hoel. Hun er produktsjef for melk i Q-Meieriene og gleder seg over en massiv økning av folk som er på påskeeggjakt.  

Aldri før har «jakten på påskeeggene» opplevd større engasjement. Til nå har rundt 30.000 melkedrikkere sendt inn sine løsningsforslag, mot 13.000 på samme tid i fjor.  

En digital pause   
Q-Meieriene ønsker å legge til rette for at påskemåltidene skal kunne nytes uten digitale hjelpemidler. Markedssjef, Pål Rasmussen, sier at de har fått mange tilbakemeldinger på at folk ønsker å løse oppgavene uten å måtte finne frem mobilen.  

— Jeg tror alle er litt lei av skjermbruk etter et år med mye hjemmekontor og digital undervisning. Påskedagene gir en god mulighet til å koble av fra skjermen,og heller koble på hyggelige stunder rundt frokostbordet, sier Pål. 

Han kommer samtidig med et lite tips. 

— Vi har hørt at årets oppgave er litt utfordrende, og flere har tatt kontakt fordi de tror at vi har gjort en feil. Det har vi altså ikke - men det kan være lurt at små og store samarbeider litt. Det kan også være en fordel om dere liker forskjellig type melk innad i familien. Mer enn det kan jeg ikke avsløre, sier han med et smil. 

Melkedrikkernes historier 
I tillegg til påskeegg gjemt på de ulike melkevariantene har utfordrermeieriet også integrert melkedrikkernes egne påskeminner på årets kartong.  

— Vi spurte Q-fansen om de ville dele sine beste påskeminner med oss og få sin historie på påskemelken. Resultatet ble mange fine illustrasjoner og en hel kartong med gode aktivitetstips, sier Sandra. 

Den observante melkedrikker har også fått med seg at årets melkekartong speiler tiden vi er inne i. Her er det nemlig tegnet inn kohorter, teststasjon, god avstand og munnbind.

— Vi er opptatt av å lytte til forbrukerne. I fjor fikk vi flere reaksjoner på at personene som var tegnet inn på kartongen ikke overholdt koronareglene. I år bestemte vi oss for å ta alle forholdsregler og gjøre den koronavennlig, forklarer hun. 

Her kan du sende inn svar på konkurransen og bli med i trekningen av puslespill og skibriller. Lykke til og god påske!

Bilder til saken: