Torill er fysioterapeut, personlig trener og mental trener. Her deler hun noen skikkelig gode motivasjonsråd! 

Hei Torill, så hyggelig å ha deg med på #skyrøkta. Kan du fortelle litt om deg selv? Jeg heter Torill og er 40 år. Jeg er fysioterapeut, personlig trener og mental trener.

Du som kan dette med trening, hva er din "all time" favorittøvelse? Min desiderte favorittøvelse er markløft.

Hva har du alltid med deg når du skal gjennomføre en økt? Jeg har alltid med meg vann på trening. På styrkeøktene er kalk, løftebelte og -sko også alltid med. 

Livet ditt handler jo mye om å være i aktivitet, men skjer det at du føler på dørstokkmila av og til? Mine treningsvaner er så solid innarbeidet at dørstokkmila er noe jeg sjelden kjenner på faktisk.

Skjønner. Men for andre som kan slite med å komme i gang. Hva er ditt beste motivasjonstips? Mitt beste motivasjonstips er å finne en aktivitet du kan trives med over tid, planlegg treningsuka di og gjennomfør. All aktivitet er bedre enn ingenting.

Jeg tror vi vet svaret men må spørre likevel: Hvordan snur du en dårlig dag? En dårlig dag snur jeg med å ta meg en treningsøkt.

Det ante meg. Trening = glede altså? Ja, jeg kjenner på treningsglede av å trene sammen med andre og av å kjenne at kroppen er sterk og frisk.

Hvilke 3 låter får deg skikkelig gira? Tre treningslåter som for tiden får meg til å yte maks er Scooter med Weekend, Moti med Work og Rise up med Vinai og Vamero.

Og så lurer vi selvsagt på hva som er din favorittskyr? Min favorittskyr er helt klart salt karamell.

Nam, den er en av favorittene her også. Men vi har mange skyrfavoritter, hehe.

Hva vil du si til de som vurderer å delta, hvorfor skal man bli med på #skyrøkta? På #skyrøkta lover vi mye svett treningsglede og god stemning, så den må alle selvfølgelig være med oss på. Vi gleder oss.

 

Bilder til saken: