Stekt laks med scampi og chorizorisotto
Stekt laks blir best når du serverer med Q® Lettrømme, risotto, chorizo og scampi. Surf and turf på lavt nivå!
Pai er lett. Og godt! Hva med spinat og ricotta servert med deilig Q® Lettrømme? Fyr opp foodprocessoren og sett på stekeovnen.
• Bland paibunn ingredienser i en foodprocessor
• Legg til avkjøling i kjøleskap i 1 time
• Rull deigen ut og dekk paiformen. Prikk bunnen med en gaffel og sett formen med deig til kjølig i ca. 15 minutter
• Sett stekeovnen på 180 grader og stek i 15 minutter
• Bland forsiktig kremfløte, lettrømme og egg sammen med salt og pepper.
• Legg kokt spinat (uten vann)og ricotta oppi pai bunnen og hell forsiktig over egg, lettrømme og fløte miks
• Stek til overflaten blir gyllen, ca 20 min
Serveres med en skje Q® Lettrømme
Q® Crème fraîche Beger med skrulokk