Fiskemiddagene blir aldri kjedelig med denne karrisausen med Q Frokostyoghurt. Bruk ris og dampet brokkoli som tilbehør, så har du en rask og god middag som passer for hele familien.

Med denne karrisausen blir fiskemiddagen aldri kjedelig. Perfekt til hverdagsmiddag med familien, og god nok til å imponere gjestene. 

Ingredienser

3 ss Q Naturellyoghurt
1 hakket løk
2 fedd hvitløk
1 ss rød karripasta (smak til)
1 rød paprika
1 bunt vårløk
100 g spinat
2 ss olje
1 boks kokosmelk
5 dl fiskekraft

Slik gjør du:

  1. Start med finne frem alle ingrediensene. Mål opp og gjør forberedelser, så går matlagingen mye enklere. 
  2. Finhakk hvitløken og å kutt de andre grønnsakene i jevnstore terninger.  
  3. Start med å steke løk og hvitløk i oljen til det blir blankt.
  4. Tilsett karripasta, kokosmelk, Q Naturellyoghurt og fiskekraft. La blandingen få et lite oppkok før du smaker til med salt eller mer fiskesaus.
  5. Tilsett paprika, spinat og vårløk, og la det småkoke i 10 min.
  6. Til slutt smaker du til med limesaft og frisk koriander

    Denne sausen smaker kjempegodt til ovnsbakte laksefileter, dampet brokkoli ris. Topp gjerne retten med en stor skje Q Naturellyoghurt, så er du plutselig klar for middag.