
Hvit sjokolade- og yoghurtkrem med kirsebærkompott
noe digg
(4 porsjoner)
Hvit sjokolade- og yoghurtkrem:
1. Grovhakk sjokoladen
2. Kok opp fløte, skru av og hell over hakket hvit sjokolade i en skål. Rør forsiktig til sjokoladen er smeltet og helt blandet med fløten. Dekk til med plast og sett kaldt i ca 30 min.
3. Bruk en håndmikser og visp opp sjokoladefløten til den blir litt luftig
4. Vend inn yoghurt og revet limeskall.
5. Hell over i porsjonsglass eller skåler og sett kaldt i 4t eller over natten
6. Server med kirsebærkompott eller friske bær
Kirsebærkompott:
1. Kok opp kirsebær med sukker og stjerneanis med litt vann
2. Når vann og kirsebær er helt kokt inn avkjøles kompotten og fjern stjerneanisen.



(0 kommentar)