Gå til hovedinnhold
MartinLavikNygaard_QYoghurtNaturell-1

Hvit sjokolade- og yoghurtkrem med kirsebærkompott

300 minutter

Enkel og frisk dessert til vinterens og høytidenes festligheter eller bare når du vil ha
noe digg

0 stemme

(0 kommentar)

(4 porsjoner)

HVIT SJOKOLADE- OG YOGHURTKREM

150 g Q Kremfløte

100 g Hvit sjokolade

250 g Q Yoghurt Naturell

1 stk Lime

KIRSEBÆRKOMPOTT

250 g Frosne kirsebær

100 g Sukker

1 stk Stjerneanis

Hvit sjokolade- og yoghurtkrem:
1. Grovhakk sjokoladen
2. Kok opp fløte, skru av og hell over hakket hvit sjokolade i en skål. Rør forsiktig til sjokoladen er smeltet og helt blandet med fløten. Dekk til med plast og sett kaldt i ca 30 min.
3. Bruk en håndmikser og visp opp sjokoladefløten til den blir litt luftig
4. Vend inn yoghurt og revet limeskall.
5. Hell over i porsjonsglass eller skåler og sett kaldt i 4t eller over natten
6. Server med kirsebærkompott eller friske bær

Kirsebærkompott:
1. Kok opp kirsebær med sukker og stjerneanis med litt vann
2. Når vann og kirsebær er helt kokt inn avkjøles kompotten og fjern stjerneanisen.

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt