Gå til hovedinnhold
Karrisaus til laks med Q naturell

Karrisaus til laks med Q® Yoghurt Naturell

Middels

30 minutter

Med denne karrisausen blir fiskemiddagen aldri kjedelig. Perfekt til hverdagsmiddag med familien, og god nok til å imponere gjestene.

0 stemme

(0 kommentar)

(0 porsjon)

3 ss Q® Yoghurt Naturell

1 stk hakket løk

2 fedd hvitløk

1 ss rød karripasta (smak til)

1 stk rød paprika

1 bunt vårløk

100 g spinat

2 ss olje

1 boks kokosmelk

5 dl fiskekraft

Fremgangsmåte

  1. Start med finne frem alle ingrediensene. Mål opp og gjør forberedelser, så går matlagingen mye enklere. 
  2. Finhakk hvitløken og å kutt de andre grønnsakene i jevnstore terninger. 
  3. Start med å steke løk og hvitløk i oljen til det blir blankt.
  4. Tilsett karripasta, kokosmelk, Q Naturellyoghurt og fiskekraft. La blandingen få et lite oppkok før du smaker til med salt eller mer fiskesaus.
  5. Tilsett paprika, spinat og vårløk, og la det småkoke i 10 min.

Til slutt smaker du til med limesaft og frisk koriander

Denne sausen smaker kjempegodt til ovnsbakte laksefileter, dampet brokkoli ris. Topp gjerne retten med en stor skje Q Naturellyoghurt, så er du plutselig klar for middag. 

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt