Ostekake med gele
Denne enkle ostekaken er perfekt til å imponere med på 17. mai. Enkelt, men veldig godt!
(0 porsjon)
Fremgangsmåte
Fyll
- Bland sammen kremost naturell i en kjøkkenmaskin.
- Legg gelatin-platene i vann.
- Stivpisk Q® Kremfløte og 120 g sukker.
- Ta ut gelatinplatene og sil forsiktig av vannet.
- Smelt gelatin forsiktig.
- Bland gelatinblandingen med kremfløten.
- Bland sammen kremfløte/gelatinblandingen med osten.
Ostekakebunn
- Til denne oppskriften på ostekake trenger du en rund kakeform på ca 24 cm i diameter.
- Knus kjeks i en blender eller foodprocessor. Smelt smør og bland med kjeks og sukker til det blir en jevn masse. Smør kakeformen og trykk deigen ut, sett i kjøleskapet i 5 minutter.
- Hell kakemiksen over i kakeformen og sett kjølig over natt.
- Ha jordbærgelé på toppen
Topp gjerne kaken med friske bær!
(0 kommentar)