Arrangør: Q-Meieriene AS.


Avtalen gjelder mellom: Q-Meieriene AS og kampanjedeltakere.
Aksept av vilkår og betingelser: Informasjon om kampanjen er en del av kampanjevilkårene. For å delta i kampanjen må man akseptere vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.
 
KONKURRANSEPERIODE
19.09.22-02.10.22
 
HVORDAN DELTA
For å få mulighet til å delta i kampanjen «Hekta på Skyr®» må man sende inn en self-tape som DM på vår Instagramkonto skyr.norge eller på e-post til hektapaskyr@kavli.no.


Du må være fylt 18 år, og ha mulighet til å stille i studio i Oslo den 17. oktober 2022.  
Deltakere må være bosatt i Norge, helst i nærheten av Oslo. Eventuelle reisekostnader til studio dekkes ikke. 
Ansatte og ansattes nærmeste familie i Q-Meieriene og O. Kavli kan ikke delta.

Det er ingen kjøpsbetingelser.
 
VURDERINGSGRUNNLAG
Vi ser etter deg som er hekta på Skyr®, har en sporty innstilling til livet, er utadvendt og ikke redd for å synes eller snakke foran kamera. Du må også kunne stille i studio i Oslo den 17. oktober 2022.


Vi vil understreke at vi ønsker seriøse henvendelser. Deltakere som sender inn self-tape som fremstår som useriøs, støtende eller på andre måter oppfattes som krenkende vil ikke vurderes. 
 
VINNERE
Q-Meieriene vil sammen med reklamebyrå velge ut fem aktuelle kandidater som får være med i våre nye reklamefilmer sammen med andre som er hekta på Skyr®. Vi tilbyr en gøyal ettermiddag, Skyr® merch og et helt årsforbruk* av Skyr®, samt økonomisk godtgjørelse. 


Videre detaljer avtales nærmere med aktuelle kandidater. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet per telefon eller epost. 
*Årsforbruk av Skyr® tilsvarer kr. 3000, og blir gitt i form av gavekort på dagligvarebutikk. Reklamefilmene skal brukes i ulike medier med varighet ut 2023. Evt. videre bruk vil bli kompensert ytterligere.
 
PERSONVERN
Du må oppgi kontaktinformasjon når du registrerer deg for å delta i konkurransen. Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du i at Q-Meieriene kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.


Annet: 

Deltakere som bryter konkurransereglene, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. 
Q-Meieriene tar intet ansvar for trykkfeil eller utilsiktede misforståelser.
Ved spørsmål ta kontakt på hektapaskyr@kavli.no.
 
 LYKKE TIL! :)