Q® Fersk Sjokolademelk kårer Norges beste kakaooppskrift!

Dere har sendt oss deres beste oppskrifter og vi har testet. Se vinneren og alle oppskriftene her!

Vi har fått inn over 400 oppskrifter fra dere. Wow! Her var det mange gode forslag og uendelig av kreative smaker. Vi har gjort arbeidet med å finne ut hvilke av disse kakaoene med Q® Fersk Sjokolademelk som smaker aller, aller best! Juryen vår består av 4 sjokomelk-elskere med ulike favorittsmaker, så her representeres det litt fra hver kant av spekteret.

Her finner du vår liste over de topp 5 beste kakaooppskriftene som dere har sendt inn (men disse er alle så gode at vi kan anbefale hver eneste en!).

 

5. plass

La oss starte med en søt bombe fra Ingrid. Når det kommer til lakris er det kanskje litt splittet om man liker det eller ikke. Denne fikk store variasjoner i terningkast hos juryen, men siden den var så populær hos lakris-fansene havner denne høyt oppe likevel. Denne deilige og fyldige Q® Fersk Sjokolademelk varmet opp sammen med lakrissaus gir deg noe ekstra under kveldskosen.

 

Se oppskriften her:

 

4. plass

Neste ut er innsendt av Mirko. Har du en gassbrenner liggende er dette en knusende god variant til deg. Vi vet jo at Q® Fersk Sjokolademelk fungerer utmerket sammen med pisket Q® Kremfløte, men har du prøvd å grille marshmallowsen? Denne anbefales på det sterkeste hvis det er dårlig vær ute.  

 

Se oppskriften her:

 

3. plass

Denne trygge varianten smaker vidunderlig. Oppskriften til Knox byr på søte smaker i perfekte mengder. De små minimarshmallowsene smelter i den varme sjokolademelken sammen med Q® Kremfløten, sjokoladesausen og Daim-karamellen. Virkelig en smakseksplosjon! 

 

Se oppskriften her:

 

2. plass

Andreplassen for Norges beste kakao går til en kvikk shot med sjokolade og espresso. Dette er Nina Susann sin oppskrift og NAM, her er det futt i smakene! Ikke bare er det fyldig smak fra Q® Fersk Sjokolademelk, men her er det ekstra sjokoladepulver, ekstra sjokoladebiter og den digge kremen fra Q® Kremfløte. Er du blant dem som liker kaffe kan vi love deg at dette er en fulltreffer!

 

Se oppskriften her:

 

1. plass

Vinneren av Norges beste kakao og vår vinner i konkurransen er ...trommevirvel... Maya 8 år! Hurra! Dette er en søt variant med Q® Fersk sjokolademelk, smeltede sjokoladebiter og topping av Q® Kremfløte med knuste Oreokjeks og små marshmallows. Denne smakte så godt at hele juryen var enstemmig. Denne er best i test! 

 

Se oppskriften her:

 

Foreslå nye smaker

Går du nå og tenker på en smak som hadde passet perfekt å ha i Q® Fersk Sjokolademelk? Kanskje et nytt produkt som du ønsker deg i butikkhyllen? Send oss gjerne din idé på Min Q-idé, så kanskje du blir vår nye forbrukerinnovatør!