Q Lettmelk - God for magen

Gjør deg klar for en lilla innovasjon i melkehyllen - "det femte melkeslaget"🥛💜 Dette er en helt vanlig lettmelk som er god for magen og som er tilsatt melkesyrebakterier.
 

Q-Meieriene baner nå vei for en innovasjon i melkehyllen som skal gi deg en god magefølelse. Denne melken smaker som vanlig melk, og inneholder gode melkesyrebakterier. For deg som ikke er glad i syrnet melk får du nå fersk melk som inneholder levende gode bakterier i form av Bifidobakterium, BB-12™. La denne melken være en del av en sunn livsstil og et balansert kosthold - et glass til frokost, eller som mellommåltid med müsli. Vi vet at mange forbrukere er opptatt av å få tilført gode bakterier gjennom kosten, men ikke alle liker syrnede produkter – derfor lanserer vi nå Lillamelken. Når magen får i seg ulike vitaminer, mineraler og kalsium som den behøver, skaper du gode forutsetninger for å holde den i balanse. Når magen har det bra har du det bra.

Dette er en god nyhet for alle som;
- Er opptatt av god magehelse
- Vil tilføre melkesyrebakterier i kosten
- Savner et alternativ til syrnet melk
 

Vanlige spørsmål og svar:

1)    Hva er den lilla melken?
Den lilla melken er en helt ny type melk som inneholder gode melkesyrebakterier. Det unike med bakteriene, i tillegg til at de overlever i tarmen og er gode bakterier, er at den ikke påvirker melka den er tilsatt i. Derfor får vi en melk som er like frisk som vanlig melk, men med gode bakterier.

2)    Er det en fordel å drikke denne melken? 
Hvis du er opptatt av å få i deg gode bakterier og alle de næringsstoffene til melk, er denne melken for deg. Vi ønsker å gjøre det enkelt å få i seg gode bakterier i tillegg til protein, kalsium og andre viktige næringsstoffer fra melka.  

3)    Kan alle drikke denne melken?/Er denne melken trygg å drikke? 
Denne melken er like trygg for alle å drikke som annen melk. Både gravide og barn kan drikke den og få i seg gode bakterier.

4)    Kan man få i seg for mye? Hva skjer om man drikker 1 L melk på styrten? 
Det er ikke mulig å få i seg for mye av de gode bakteriene. 

5)    Er denne melken med smak? 
Nei, denne melken smaker akkurat som lettmelk 0,5 % fett. Vi har kun tilsatt gode bakterier og vitamin D i melka. De bakteriene vi tilsetter vil ikke påvirke melken og smaken. De overlever i melka uten å syrne den, det er det som er unikt med denne melken!

6)    Er denne melken laktosefri? 
Nei, denne melken er ikke laktosefri.

7)    Hvor fort får jeg effekt på mage når jeg drikker denne melken? 
Man bør drikke den i minst to uker for å kjenne effekt. Det er ikke sikkert man kjenner så mye effekt, det er et stort samspill av ulike bakterier i tarmen, og det er mange faktorer som spiller inn for en god magefølelse og en god fordøyelse; trenger fiber, aktivitet, søvn og unngå stress. Selv om du ikke kjenner stor forskjell på kroppen kan du være trygg på at melken inneholder de gode bakteriene. 

8)    Hva skjer hvis melken varmes opp? 
De gode bakteriene kan leve i melken helt opp til 50 °C, men over denne temperaturen vil de bli inaktivert. Du kan varme opp melken som du vil, og den er helt trygg og god å drikke, men da vil ikke bakteriene kunne leve videre i tarmen.  
 

 

 

Enkel og god frokost, lunsj og kvelds

Kjøleskapsgrøt

Denne grøten har få ingredienser og lager seg nesten selv. Perfekt både til frokost, lunsj og kvelds.  

Produkt