Denne enkle brokkolisalaten kan nytes som et eget måltid, men passer også godt som tilbehør til både kjøtt og fisk.

Ingredienser

2 stk Brokkoli
1/2 stk Rødløk
50 g Rosiner
2 ss Ristede pinjekjerner
1/2 bunt Persille
3 dl Q® Drømmelett®
2 ss Kavli Majones
2 ss Eplecidereddik
1/4 ts Salt
1/4 ts Pepper
1 ts Agavesirup, chantico

Fremgangsmåte (4 porsjoner)

  • Rens brokkolien og del den i minibuketter, skjær det ytterste laget av stilken og skjær også den opp i mindre biter.
  • Kok opp vann og ha brokkolien over i det kokende vannet. Kok brokkolien i 2 minutter og ha den over i et dørslag og skyll med kaldt vann.
  • Finhakk løk og persille.
  • Visp sammen Q® Drømmelett®, majones, eddik og agavesirup, og smak til med salt og pepper.
  • Bland sammen brokkoli, dressingen, rosiner, rødløk, pinjekjerner og persille.

Server brokkolisalaten sammen med brød eller som tilbehør til fisk, kylling eller kjøtt.