Bilde av gresskarmuffins med Q Gresk Yoghurt

Å bake i sesong gir deg mange nye, spennende smaksmuligheter. Lag muffins med Q Naturell yoghurt. Enten med gresskar, banan eller eple. Vi fikk lyst på gresskar, vi. Slik som Mona har laget.

Ingredienser

100 g gresskarpure
2 stk egg
100 g Q Naturell yoghurt
50 g havremel
20 g kokosblomstsukker/vanlig sukker
10 g kokosmel
1/2 ts kardemomme og kanel
en klype salt og nellik

Fremgangsmåte

Skill eggeplomme og eggehvite for seg. Bland sammen gresskarpure, eggeplomme, kokosblomstsukker/vanlig sukker og yoghurt. Stivpisk eggehvitene med saltet. Bland melet og krydderet med yoghurtblandingen og vend inn eggehviten til slutt. Fordel i smurte muffinsformer/muffinsbrett og topp med hakkede pecannøtter. Stek ved 175 grader i ca. 15 min. Dryss over litt kanel før servering.

Ideskaper

Oppskriften er laget av den inspirerende forbrukeren, Mona Kvammen. Tusen takk, Mona!