Denne enkle ostekaken er perfekt til å imponere med på 17. mai. Enkelt, men veldig godt!
Ingredienser
600
gKremost naturell
1
pkQ Kremfløte
120
gSukker
6
platerGelatin
200
gSibas havrekjeks
80
gSmeltet smør
50
gSukker til bunn
Jordbærgelé
Til toppen
Fremgangsmåte
Bland sammen kremost naturell i en kjøkkenmaskin.
Legg gelatin-platene i vann.
Stivpisk Q Kremfløte og 120 g sukker.
Ta ut gelatinplatene og sil forsiktig av vannet.
Smelt gelatin forsiktig.
Bland gelatinblandingen med kremfløten.
Bland sammen kremfløte/gelatinblandingen med osten.
Ostekakebunn
Til denne oppskriften på ostekake trenger du en rund kakeform på ca 24 cm i diameter.
Knus kjeks i en blender eller foodprocessor. Smelt smør og bland med kjeks og sukker til det blir en jevn masse. Smør kakeformen og trykk deigen ut, sett i kjøleskapet i 5 minutter.
Hell kakemiksen over i kakeformen og sett kjølig over natt.
KORNI® Sibas havrekjeks porsjonspakning