Smoothie med pasjonsfrukt og ananas
Skal du lage en kjapp og god smoothie som i tillegg skal være sunn og næringsrik? Da passer denne perfekt. Den er frisk og god på smak.
Vintertid er suppetid. Og da trenger man godt tilbehør. Suppebrød av yoghurt er enkelt å lage ettersom det ikke krever noe heving. Det metter godt og det er definitivt et sunnere alternativ til loffen.
Bland sammen egg, yoghurt, hvitløk, urter og salt. Tilsett bakepulver, havregryn og spelt. Bland godt. Det skal bli en litt klissete deig. Kle en brødform med bakepapir og trykk deigen godt ut i kantene. Stekes ved 175 grader i ca. 25 min.
Bland alt godt sammen og form den til en pølse i litt plastfolie som settes kaldt.
Q Naturell Yoghurt og smør går godt sammen. Smøret får en mye mer balansert smak og man får tilført proteiner.
Suppebrødet kan fint fryses
Suppebrød med urtesmør av Q Naturell Yoghurt er laget av den inspirerende forbrukeren, Mona Kvammen. Tusen takk, Mona.