Prøv denne klassiske Cæsar-dressingen med Q Naturellyoghurt. En sikker vinner hver gang.

At cæsar-salaten er verdens mest kjente (og spiste) salat, er ikke uten grunn. Vi tør å påstå at den gode dressingen utgjør mer enn halve opplevelsen. 

 

Ingredienser

250 g Q Naturellyoghurt
30 g Revet parmesan
1-2 knuste hvitløksfedd
1 ss eddik
2 ts dijonsennep
1 ss sitronsaft
1,5 dl matolje
litt finhakket ansjos

Lite slår cæsarsalat med hjemmelaget cæsar-dressing til lunsj. Med enkle grep tar du den klassiske salaten til nye høyder. Denne oppskriften er beregnet til fire personer. 

Slik gjør du:

  1. Bland alle ingredienser, unntatt oljen, sammen i en blender.
  2. Når ingrediensene er godt sammenblandet kan du finne frem oljen. Hell oljen forsiktig i en tynn stråle mens blenderen går på lav hastighet. 
  3. Nyt! 

Til selve salaten trenger du: Romano eller hjertesalat, brødkrutonger, kylling, bacon og parmesan. Du kan også tilsette cherrytomater og rødløk om du ønsker en friskere variant.