Med denne karrisausen blir fiskemiddagen aldri kjedelig. Perfekt til hverdagsmiddag med familien, og god nok til å imponere gjestene.
Ingredienser
3
ssQ Naturellyoghurt
1
hakketløk
2
feddhvitløk
1
ssrød karripasta (smak til)
1
rød paprika
1
buntvårløk
100
gspinat
2
ssolje
1
bokskokosmelk
5
dlfiskekraft
Slik gjør du:
Start med finne frem alle ingrediensene. Mål opp og gjør forberedelser, så går matlagingen mye enklere.
Finhakk hvitløken og å kutt de andre grønnsakene i jevnstore terninger.
Start med å steke løk og hvitløk i oljen til det blir blankt.
Tilsett karripasta, kokosmelk, Q Naturellyoghurt og fiskekraft. La blandingen få et lite oppkok før du smaker til med salt eller mer fiskesaus.
Tilsett paprika, spinat og vårløk, og la det småkoke i 10 min.
Til slutt smaker du til med limesaft og frisk koriander
Denne sausen smaker kjempegodt til ovnsbakte laksefileter, dampet brokkoli ris. Topp gjerne retten med en stor skje Q Naturellyoghurt, så er du plutselig klar for middag.
Q Naturellyoghurt 800 g