Skyr luftig panna cotta smaker godt i julen

Vil du imponere litt i julen? Lag fløyelsmyk og Luftig panna cotta med mangopure. 

Ingredienser

PANNACOTTA
1 beger Skyr® Luftig Sitron
4 dl Q Kremfløte
60 g sukker
4 gelatinplater
MANGOPURE
2 dl most mango
1 ss sitronsaft
1 ss melis
4 plater gelatin

Slik lager du pannacotta: 

  • Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter. 
  • Kok opp fløte og sukker.
  • Trekk kjelen av platen.
  • Klem ut vannet av gelatinen og rør inn i den varme blandingen.
  • Rør i Skyr® Luftig sitron.
  • Forsiktig fyll glass halvfullt.
  • Avkjøl i 1 time.
     

Slik lager du mangpure: 

  • Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter.
  • Bland most mango, melis og sitronsaft i en kjele. Varm forsiktig opp. 
  • Klem ut vannet av gelatinen og rør de bløtlagte gelatinplatene inn i den varme blandingen.
  • La blandingen kjøles ned, før du forsiktig fyller mangopureen oppå den stivnet pannacotta.
  • Avkjøl i ca. i 1 time.
  • Serveres med mangobiter for litt crunch.