Visste du at frosne bananer får en deilig og iskremaktig konsistens når de mikses i blender? Prøv denne varianten med smak av sjokolade. 

Ingredienser

2 frosne bananer
2 ss kakao
2 dl Q Drømmelett®
Toppes med bær og hakket sjokolade

Navnet nice cream kommer fra engelsk og er en forkortelse av «banana ice cream». Nice cream er basert på noe så enkelt som frosne bananer som får en deilig og kremet konsistens når de mikses i en blender.  Denne har smak av sjokolade, men smaken kan varieres i det uendelige - alt etter hva du synes er digg. 

Slik gjør du: 
Finn frem en hurtigmikser eller stavmikser. Del de frosne bananene i mindre terninger,  fyll på med kakao og Q Drømmelett® før du kjører til en jevn blanding. Du kan eventuelt røre inn litt mer kakao etter hvert om du vil ha en mørkere is. Rør inn eller topp med friske bær og eventuelt litt hakket sjokolade. Dette er Nam med stor N! 

Matreddertips! Kast aldri bananer. Har du en banan som begynner å bli mørk og flekkete som ingen vil spise? Da må du huske at de er perfekte å fryse og bruke igjen seinere. Skrell bananen, del den i biter og legg den i en pose. Da har du alltid noen fryste bananer som kan tas frem og brukes til denne herlige nicecreamen.